Sunday, May 22, 2011

Selamat Kembali!!

Assalamualaikum

Rasanya sudah hampir setengah tahun blog ini tak dikemaskini. Jika blog ni seperti almari baju dirumah, pasti ia sudah penuh dengan sawang labah-labah =).

Teringat kata-kata seorang sahabat yang menulis ini bukanlah sesuatu perkara yang senang apatah lagi hendak konsisten. Ketika mendengar kata-katanya, penulis kurang faham dengan apa yang dimaksudkan. Kini barulah penulis mengerti apa yang cuba hendak disampaikan.

Sejak kebelakangan ini penulis hilang idea dan masa untuk menulis mengakibatkan blog ini dibiarkan begitu sahaja seperti rumah yang sudah usang menunggu masa untuk roboh. Kesibukan, hilang minat, kemudahan internet yang terbatas menyebabkan blog ini tidak dikemaskini.

Namun, penulis telah menemui semangat untuk menulis semula (terima kasih kepada Al-Akh yang memberi semangat). Insya-allah, blog ini akan cuba dikemaskini dengan lebih kerap dan isinya pula lebih bermanfaat kepada para pembaca.

Cuti sem kali ini pula panjang, maka penulis akan gunakan waktu yang ada dengan sebaik-baiknya untuk memastikan blog ini sentiasa dikemaskini.

Jadi, kepada penulis blog PERJALANANKU, selamat kembali!!!


p/s: rasanya perlu ubah layout blog ni, mungkin dengan letak sedikit gambar?? hurmm...

0 comments:

Post a Comment